• Újszülött
Baba Játék Tornaterem, Tevékenység Tornaterem Puha Csecsemő Hallás Fejlesztési Szenzoros Feltárása a Nyak Mozgása(Rózsaszín)
zoom_in

Baba Játék Tornaterem, Tevékenység Tornaterem Puha Csecsemő Hallás Fejlesztési Szenzoros Feltárása a Nyak Mozgása(Rózsaszín)

HUF 21220.65

Elérhetőség
check Készleten

A kis widget a fitness keret alkalmas újszülöttek, hogy feküdjön le játszani.Adja meg a gyermekek érzékszervi tapasztalatok segítik a testi, mind a szellemi fejlődését.Ülve vagy játszik, hagyja, hogy a baba jól kapaszkodj, a kis widget lóg a kerítésen növeli a baba a kíváncsiság, megfigyelés.Elősegítik a gyermekek növekedését, valamint a szem-kéz koordináció, a hallás fejlesztése, valamint nyak mozgása.Vonzza a baba figyelmét, gyakorlat, hogy a baba vizuális fejlődés, valamint a motor fejlesztés.Szolgáltatás : 1. A kis widget a fitness keret alkalmas újszülöttek, hogy feküdjön le játszani.2. Vonzza a baba figyelmét, gyakorlat, hogy a baba vizuális fejlődés, valamint a motor fejlesztés.3. Ülve vagy játszik, hagyja, hogy a baba jól kapaszkodj, a kis widget lóg a kerítésen növeli a baba a kíváncsiság, megfigyelés.4. Adja meg a gyermekek érzékszervi tapasztalatok segítik a testi, mind a szellemi fejlődését.5. Elősegítik a gyermekek növekedését, valamint a szem-kéz koordináció, a hallás fejlesztése, valamint nyak mozgása.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Baba Játék Gym Size : Kb. 80 x 80 x 55cm / 31.5 x 31,5 x 21.6 a Csomag Lista : 1 x Mat1 x Bracket5 x Hook5 x Widget18 x Ball Note : Kérem, engedje meg, 1‑3cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Baby Play Gym
Size:
Approx. 80 x 80 x 55cm / 31.5 x 31.5 x 21.6in
Package List:
1 x Mat1 x Bracket :
5 x Hook :
5 x Widget :
18 x Ball :
Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Jobban tetszik neked..